Whatsapp Us

Kereta Sewa Bajet KLIA2 Nilai KLIA Sepang - KLEZCAR SEPANG

KERETA SEWA KLIA2

Alhamdulillah 2016 hampir melabuhkan tirainya. Syukur kepada Allah S.W.T dan terima kasih kami ucapkan kepada anda semua yang tidak putus-putus memberikan sokongan kepada kami team KLEZCAR Sepang.

Sambutan hebat sempena cuti sekolah 2016 memang luar biasa. Hampir kesemua pelanggan-pelanggan mengambil peluang menggunakan kupon promosi yang kami lancarkan sebelum ini. Boleh rujuk di SINI

Tinggal beberapa hari lagi dan tempahan sempena cuti kali ini terus kami terima. Anda risau kereta habis? Buatlah tempahan segera, dan jangan risau, kami akan sedaya upaya mencuba untuk memenuhi permintaan anda.

Alhamdulillah semua pelanggan-pelanggan kami sudah mula menggunakan khidmat operator dan juga pembayaran 'online' dari laman web rasmi  KLEZCAR

Jadi kami ingin menggalakan anda yang mencari kereta sewa di KLIA2 KLIA Sepang Nilai untuk menggunakan khidmat layan diri di website rasmi kami, pilih Sepang sebagai branch pilihan anda dan kami berbesar hati memaklumkan bahawa anda layak menikmati discount sebanyak 20%.  Apa yang anda perlu buat hanya masukkan kod diskaun yang diberi di ruangan "coupon discount".

Kod diskaun : blogSepang16

Untung bukan?? jadi apa lagi.. hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Sila hubungi kami untuk tempahan awal...

www.klezcar.com

(pilih Sepang sebagai branch pilihan)

HOTLINE

1-300-88-4040
(24 HOURS)

WHATSAPP@SMS

+6013-961 5757
(830am-11pm sahaja)

Post a Comment

0 Comments